Led Spot Livo  thumbnail

Led Spot Livo

Published Jul 13, 23
2 min read

Led Spot 50 WattGloeilampen gebruiken maar 10% van alle energie voor de verlichting. 90% van de energie gaat op aan het verwarmen van de lamp. Met deze warmte wordt niks gedaan en dat betekent dat 90% van de gebruikte energie dus in principe verloren gaat. Zuinige lampen worden veel minder warm en kunnen daardoor tussen de 30% en 90% meer energie besparen.

Dat is zo omdat zuinige lampen minder energie gebruiken en daardoor beter zijn voor het milieu. Daarnaast zorgen zuinige lampen er natuurlijk ook voor dat jouw energierekening lager uitvalt. Ongeveer 16% van de elektriciteit die gebruikt wordt in een gemiddeld gezin wordt besteed aan verlichting. led light spot. Je kan dus flink besparen op de kosten als je kiest voor zuinige lampen, in plaats van onzuinige lampen - spot led exterieur.

Zo zijn er Ledlampen, TL-lampen, spaarlampen en halogeenlampen - spot led lamp. Elk van deze lampen is zuiniger dan de gloeilamp. Dit wil echter niet zeggen dat de lampen allemaal even goed zijn. Hieronder bespreken we de eigenschappen en voor-en nadelen van elke lamp. led spot waterproof. De ledlamp is de meest energiezuinige lampsoort die er is.

Dit is ook waar de naam ledlamp vandaan komt. Ledlampen worden bijna niet warm en dat is maar goed ook want de lamp is zo gebouwd dat het geen hitte kan verdragen. De lamp zou stuk gaan als deze te heet wordt. Het feit dat de ledlamp bijna niet warm wordt is ook de reden dat deze erg energiezuinig is.

Gemiddeld genomen gaat een ledlamp zo’n 15. 000 branduren mee. Het kan zijn dat er garantie zit op een ledlamp, waardoor je een nieuwe kunt halen als de lamp eerder stuk gaat - moving head spot led. Je hebt dan wel de bon nodig. Het fijne aan ledlampen is dat deze geen tijd nodig hebben om op te starten. spot lamp led.

Led Lamp Dimbaar SpotBovendien kunnen ledlampen goed tegen het vaak aan- en uitschakelen. Dit is niet altijd het geval bij andere lampsoorten. Er zijn veel verschillende soorten ledlampen van verschillende merken - terugverdientijd led spot. Zo zijn er bijvoorbeeld types die dimbaar zijn. Ook de zuinigheid van ledlampen verschilt - hi spot 63 led. Hoe zuinig een ledlamp is, kun je zien op de verpakking - led inbouw spot dimbaar buiten.

Een gemiddelde ledlamp kost ongeveer €5,80 - 12 volt led spot buiten. Dit zijn de voordelen van ledlampen op een rijtje: Gaat lang mee Is schokbestendig Scheidt geen schadelijk stoffen uit Kan goed tegen vaak aan- en uitzetten Heeft geen tijd nodig om op te starten Is de meest duurzame lamp soort Naast veel voordelen, zijn er ook een aantal nadelen die ledlampen met zich meebrengen.

Latest Posts

Lumen Buitenverlichting

Published Sep 29, 23
3 min read

Spot Led

Published Aug 15, 23
6 min read